top of page
Cover2025 original.jpg

Sydfyn Embrace

Velkommen til Sydfyn Embrace. Et Sydfynsk tangoarrangement langt ude på landet, hvor hverdagsmagien trives.

Hvad er ”Sydfyn Embrace"?

"Sydfyn Embrace" er en encuentro med 5 milongaer i en hyggelig og familiær atmosfære. Milongaerne er i den smukke "Stakladen" på Tåsinge. Der vil være økologisk gourmet brunch samt middag om lørdagen og en gryderet om fredagen.

Hvis vejret tillader det, så vil der være en ekstra udendørs milonga  i Lillemarkens Tangosalons magiske have, om mandagen

Trine og Morten elsker den klassiske tangomusik. Det, den gør ved vores kroppe, når vi danser, og måden, den inviterer os til at danse på, er berusende og vanedannende. Den oplevelse vil vi gerne give videre, så derfor bliver vores DJ’s valgt ud fra deres stil ud i det klassiske repertoire.

Der er plads til ca. 100-110 personer i Stakladen, hvilket gør, at ikke alle, der ønsker det, kan komme med. Det er ene og alene os som arrangører, der afgør, hvem der udvælges af de tilmeldinger, der kommer ind, og vi håber på forståelse for vores valg, som gerne skulle give den magiske og rørende stemning, vi oplevede i 2022 og 2023. 

Sydfyn Embrace bliver arrangeret af Trine Bjørnild og Morten Wadstrøm, der tilsammen udgør Lillemarkens Tangosalon, og har været afholdt i forskellige udgaver, siden 2022.  

bottom of page