top of page

Registrering

Registreringen til Sydfyn Embrace 2025 åbner 8/1 2025!

Registreringen starter altid 8/1 kl 12:00 ved, at vi lægger et link ud her på denne side til en formular, du skal udfylde og sende til os. Du kan registrere dig, indtil vi skriver på hjemmesiden, at der er lukket for registrering. Det er ikke efter ”først til mølle” princippet, og der kan gå op til 3 uger før, vi sender bekræftelser ud.  

Vi svarer hurtigst muligt via mail, enten med besked om, at du er med, og hvordan du betaler, eller med besked om, at du er kommet på vores venteliste.  

Hver enkelt person skal udfylde og indsende en registrering. Hvis du ønsker at registrere dig sammen med en dansepartner, angiv venligst, hvem der er din dansepartner på din registrering i feltet ”Dansepartner”. Vi vægter en nogenlunde ligelig kønsbalance.

Bemærk, Sydfyn Embrace er en lukket begivenhed. Det er ikke muligt at købe billetter på døren ved milongaerne.

Betingelser

Din registrering er strengt personlig og kan ikke gives til andre.

Vi giver dig ikke grunden til, at du er med, eller hvorfor du ikke kom med og er på ventelisten.

Hvis du har anført en dansepartner på din registrering og din dansepartner har anført dig, og din dansepartner aflyser, forbeholder vi os ret til eventuelt på et senere tidspunkt at overføre dig til ventelisten uden tilbagebetaling af dit deltagergebyr. 

Efter du har modtaget en mail med bekræftelse på deltagelse, har du 14 dage til at betale. Modtager vi ikke pengene inden 14 dage, forbeholder vi os retten til at sætte dig på ventelisten og lade din plads gå til en anden. Vi sender ikke påmindelser ud.

Hvis du bliver forhindret og aflyser inden d. 15. april, vil du få refunderet hele beløbet vedr. bespisning og 50 % af milongapasset. Efter denne dato refunderes der ikke.

Betaling

...

bottom of page