top of page

Registrering til
Sydfyn Embrace 2024

Du er nu ved at registrere dig til Sydfyn Embrace 2024. Udfyld de påkrævede felter og tryk på "Send". Du vil få besked om deltagelse eller venteliste senest efter 3-4 uger. 

 

Det er vigtigt, for os at du kopierer adressen på din Facebook profil ind i "Link til din Facebook profil". Adressen står foroven i din browser. 

Hvis du registrerer dig som "par", så skal din dansepartner også registrere sig!

Skulle du være i tvivl om noget, så tjek vores www.SydfynEmbrace.dk, eller kontakt os!

 

Priser

Milongapas: DKK 850/euro 114 pr person (5 milongaer, top DJ's, Tango talk, og fri bar hvor milongaerne afholdes).

D

3 måltider: DKK 545/euro 74 pr person.

Følger/fører
Jeg registrerer som
Mad fredag og lørdag

Betingelser

Din registrering er strengt personlig og kan ikke gives til andre.

Vi giver dig ikke grunden til, at du er med, eller hvorfor du ikke kom med og er på ventelisten.

Hvis du har anført en dansepartner på din registrering og din dansepartner har anført dig, og din dansepartner aflyser, forbeholder vi os ret til eventuelt på et senere tidspunkt at overføre dig til ventelisten uden tilbagebetaling af dit deltagergebyr. 

Efter du har modtaget en mail med bekræftelse på deltagelse, har du 14 dage til at betale. Modtager vi ikke pengene inden 14 dage, forbeholder vi os retten til at sætte dig på ventelisten og lade din plads gå til en anden. Vi sender ikke påmindelser ud.

Hvis du bliver forhindret og aflyser inden d. 15. april, vil du få refunderet hele beløbet vedr. bespisning og 50% af deltagergebyret. Efter denne dato refunderes der ikke længere.

Hvis vejret forhindrer os i at afholde søndagens udendørs milonga, aflyses den. Der refunderes ikke penge, i fald den aflyses.

bottom of page